Renault Master L3 H2 -2024

Renault Master L3 H2 -2024 kisteherautó bérlés

Renault Master L3 H2 -2024magyarországi matricávalCASCO-val

Renault Master L3 H2 kisteherautó bérlés

A Renault Master L3 H2 egy kiváló választás azok számára, akiknek nagyobb méretű áruszállító járműre van szükségük. A B-A Autókölcsönző kínálatában szereplő autóink Keszthely városában bérelhetők, ahol különféle kényelmi szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

Az autó bemutatása

A Renault Master L3 H2 egy három személyes, manuális váltós kisteherautó, amely dízel üzemanyaggal működik és 136 lóerős teljesítménnyel rendelkezik. Az 2299 cm³ hengerűrtartalom és a 10 literes fogyasztás 100 km-en biztosítja, hogy gazdaságosan használható legyen hosszabb távú közlekedésre is. Az autó modern, fehér karosszériája és robusztus megjelenése a megbízhatóságot és a praktikumot sugallja, miközben a nagy raktér biztosítja, hogy minden szükséges árut kényelmesen el lehessen szállítani.

A Master L3 H2 raktér méretei igazán figyelemre méltóak: 1,76 méter szélesség, 1,90 méter magasság és 3,73 méter mélység, amely összesen 13 köbméteres rakteret eredményez. Ez a kapacitás lehetővé teszi nagy mennyiségű áru szállítását, ami különösen hasznos lehet költöztetéskor vagy nagyobb szállítmányok esetén. Az autó hasznos terhelhetősége 1400 kg, ami biztosítja, hogy a nehezebb rakományokat is könnyedén elbírja.

A kisteherautó modern technológiákkal és kényelmi funkciókkal is felszerelhető, mint például a légrugós vezetőülés, amely hosszabb utak során is kényelmes utazást biztosít, valamint a kulcs nélküli rendszer, amely egyszerűsíti a be- és kiszállást.

Az autó bérlésének előnyei

  • Jól pakolható tér: A 13 köbméteres raktér szinte minden igényt kielégít, és a rakodás könnyű.
  • Kulturált, erőteljes dízelmotor: A 136 lóerős dízelmotor erős és dinamikus, ugyanakkor gazdaságos fogyasztást biztosít.
  • Rugalmasság: A B-A Autókölcsönző lehetőséget biztosít a bérlés telefonos, e-mailes, személyes vagy weboldalon történő foglalására.

Kinek ajánlott a bérlés?

A Renault Master L3 H2 bérlése ideális választás azok számára, akik nagy mennyiségű árut szeretnének szállítani. Ajánlott továbbá:

  • Vállalkozásoknak: Akiknek nagyobb méretű áruszállító járműre van szükségük.
  • Költözködőknek: Akiknek nagy mennyiségű bútor és egyéb tárgy szállítására van szükségük.
  • Rendezvényszervezőknek: Akiknek különböző felszerelések, berendezések szállítása szükséges.

A bérlés menete

A bérléshez szükséges dokumentumok: személyazonosító, lakcímkártya és jogosítvány. A minimum korhatár 21 év, és legalább 1 év vezetési tapasztalat szükséges. A foglalás telefonon, e-mailben, személyesen vagy a weboldalon keresztül történhet. Az átvétel és visszaadás a telephelyen történik, tele tankkal és kitakarítva.

Kapcsolat:

A B-A Autókölcsönző minden szükséges biztosítással ellátja autóinkat, így Önök nyugodtan használhatják azokat mind belföldön, mind külföldön (EU-ban felár nélkül). Hosszú távú bérlés esetén egyedi kedvezmények is elérhetők 14 nap felett. Baleset esetén értesíteni kell a rendőrséget és a céget.

Válasszák a Renault Master L3 H2-t, ha egy megbízható, tágas és gazdaságos kisteherautót keresnek!

25 000 Ft / nap
Típus
Kisteherautó
Üzemanyag
Dízel
Váltó
Manuális
Teljesítmény
136 LE
Hengerűrtartalom
2299 cm3
Ülések száma
3 ülés
Rakodó tér szélessége
1,76 m
Rakodó tér magassága
1,90 m
Rakodó tér mélysége
3,73 m
Hasznos terhelhetőség
1400 kg
Fogyasztás
10 l / 100 km
Kaució
100 000 Ft
Km limit
300 km / nap
Extra km
60 Ft / km
Érdeklődés